Söker du en vegetarisk restaurang eller en vegansk restaurang i Malmö? Då har du hittat rätt!

Den syriska matkulturen är full av fantastiska vegetariska och veganska rätter. Hos Shamiat hittar du de bästa – och klassiker som moderniserats för att passa dig som vill äta utsökt orientaliskt och växtbaserat.

Hummus, baba ganoush, mashyh och fasoulia är bara några exempel på vad köket hos Shamiat kan erbjuda dig som är vegetarian eller vegan. Prova makloubeh, malfouf eller njut av Malmös bästa vegetariska meze hos oss. Det syriska, såväl som det libanesiska och arabiska köket har en stor repertoar av rätter som är växt- och grönsaksbaserade. Och du kan vara säker på att hitta rökig hetta, aptitretande sötma och tillsammans med koriander, ingefära, citron, vitlök och tahini en uppsjö av fantastiska smaker. 

Välkommen att njuta av genuin och prisvärd syrisk mat på en restaurang som lockar gäster inte bara i Malmö med omnejd, utan har ett renommé som sträcker sig långt utanför Europas gränser. Här får du njuta av rätter som har lagats i Mellanöstern genom århundraden och serverats både sultaner och bönder. Vi ses!

Här kan du läsa mer om vilka vegetariska rätter som restaurangen serverar.

Sugen på vegetarisk fastfood från Syrien och Libanon? Klicka här. 

Bjud dina gäster på en vegetarisk buffé de kommer att minnas. Prova Shamiats catering!